CC İnşaat Kayrak Taşı

CC İnşaat Yenilenen Web Tasarım Hizmetinde Renk Web Tasarımı Tercih Etmiştir.

Firmamız ilk olarak 1984 yılından 1996 yılına kadar Cihatlar İnşaat olarak Bodrum bölgesinde doğal taş işçiliği üzerine hizmet vermiştir.1996 yılından günümüze kadar CC İnş.Taah.Gıda.Tic.Tur.Taş.İth.İhr.Ltd.Şti adı altında hizmet vermektedir.

Bölgenin ilk firmalarından olan şirketimiz, kurulduğu yıldan itibaren Türkiye’nin dört bir yanına sayısız otel,tatil köyü, toplu konut ve peyzaj mimarisi gibi birçok yapıyı, uzman eleman kadrosu ve çalışkanlığı ile tamamlamıştır.

Bünyesinde Kayrak Maden Ocağı bulunduran firmamız ayrıca 7200 metrekarelik CC İnşaat Showroom’un da yer alan zengin doğal taş çeşitleri yanında müşteri talebi doğrusunda istenilen her türlü ürün çeşidine yurt içi yurt dışı olmak üzere, en kısa sürede ulaşarak işemeye hazır duruma getirmektedir.

CC İnş.Taah.Gıda.Tic.Tur.Taş.İth.İhr.Ltd.Şti iç ve dış pazarlara sunduğu ürünlerinde ve hizmetlerinde, müşteri memnuniyetini ilk sırada tutmaktadır. Kalite ve fiyat dengesinde müşteri beklentisini eksiksiz yerine getirmeyi temel sorumluluğu olarak benimsemiştir.

Kayrak Taşı Nedir?

Kayrak Taşı’nın Kullanım Alanları Her türlü yapı sektörünün iç ve dış duvar kaplamalarında, şömine, barbekü, baca ve fırın gibi alanlarda, yaya ve araç yolları ile park ve bahçe düzenlemelerinde bir yapı malzemesi olarak kullanılan Kayrak Taşı, kullanıldığı her yere sağlamlık, uzun ömür ve estetik değerler katmaktadır. Kayrak Taşı aşınmaya karşı dayanıklıdır. Kaymama özelliği ile ıslak zeminler için ideal bir malzemedir. Isı farklılıklarından, mevsim değişikliklerinden etkilenmez.

Kayrak Taşı Kullanım Alanları;

Taşlarımız; bina iç ve dış duvar kaplamaları, restorasyonlar, şömine, barbekü, park bahçe düzenlemeleri, havuz kenarları ve taş bina yapımında doğal şekilde kullanılabilmektedir.